Tállya után, Ózd előtt

Tállya után, Ózd előtt

Vasárnap hazai környezetben lép pályára csapatunk, amely 14 órától az újonc Ózdot fogadja a Lázár Gyula Városi Sporttelepen.

A borsodi gárda a mezőny „legolaszosabb” alakulatának csapatának számít, amely az eddigi 10 mérkőzéséből 8-szor végzett döntetlenre, ebből ötször gól nélküli eredménnyel. Az egykori szövetségi kapitány, Várhidi Péter által irányított fekete-fehér együttes még nem tudott nyerni, de újabban ennél is nagyobb gondot jelenthet házon belül a kötelező utánpótlás kiállítása, ami miatt az MLSZ illetékes bizottsága mínusz 6 pontot vont le az éves teljesítményükből.
A legutóbbi tállyai meccsünk nem maradt utózöngék nélkül a Fegyelmi Bizottság keddi ülésén. A játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozó Kelemen Gergőt 2 bajnokira tiltotta el a grémium. A lefújás után a játékvezető személyére sértő kifejezést használt Réti István technikai vezetőt és Mihálszki Norbert elnököt egyaránt 4 mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől tiltották el, míg a Tállya KSE sportszervezetét 100 forint pénzbüntetés
megfizetésére kötelezték a két sportszakember súlyosan sportszerűtlen magatartása miatt.