Saját játékunkra kell figyelnünk!

Saját játékunkra kell figyelnünk!

Nincs megállás az NB III-as labdarúgó-bajnokságokban, ahol a 6. játéknapra kisorsolt mérkőzéseket rendezik vasárnap. Csapatunk sorozatban a harmadik Heves megyei riválisa ellen lép pályára 16 órától Gyöngyösön.

A házigazdák nem kezdték túlságosan jól az új évet, noha Varga Attila edzővel egyetemben több meghatározó játékos került hozzájuk nyáron, akik segítségével merészebb terveket állítottak fel. Ehhez képest öt forduló után még nyeretlenek, mindössze két döntetlen szerepel a nevük mögött. Legutóbb az egri megyei derbit veszítették el balszerencsés körülmények között.
Természetesen nem téveszt meg bennünket a gyöngyösiek halványabb bajnoki kezdése, hiszen több sérült játékosuk csak most csatlakozott, így a csapatukban még sok tartalék van fogalmazott Boros Tibor szakmai koordinátor. Úgy gondoljuk, hogy ezen a találkozón már magasabb nívót fognak képviselni, mint az eddigiek során. Akad némi respektünk az irányukba, ám ennyivel le is zárnám a velük kapcsolatos részét az előttünk álló mérkőzésnek.
Az elmúlt vasárnap a szomszédos Hatvanban zsinórban harmadik győzelmét ünnepelhette csapatunk, ami arra enged következtetni, hogy egyre jobb formába lendülünk a kezdeti bizonytalanságokat levetkőzve.
Ahogyan eddig is tettük, a saját játékunkra igyekszünk fókuszálni, ami kezd kiegyenesedni tette hozzá Boros Tibor. Az elmúlt szezon amúgy sem gyenge csapata öt új emberrel egészült ki és ez egyre inkább érezteti jótékony hatását. Kezdenek kialakulni az automatizmusok, és reményeink szerint ennek a folyamatnak a részeként, az előző találkozóhoz képest is szemmel látható lesz az előrelépés.
A keretből hárman maródiak. Bajnók Imre és Achim Ádám már beszállt a heti edzésekbe, de a meccskeretbe még nem kerül be, helyüket a teljes értékű munkát végző fiatalokkal töltik be. A védelem tengelyében is lesz változás, hiszen a sérülést szenvedő Benkő-Bíró Norbert posztját Raducu Sorin foglalja vissza magának.

NB III Keleti csoport, 6. forduló
Szeptember 8
., vasárnap, 16.00.
Gyöngyösi AK–Füzesgyarmati SK
Vezeti:
Muhari Gergő (Szabó Ferenc Szilárd, Kovács Zoltán).

Kép: Az előző hét kezdőcsapatában várhatóan kevés változás lesz. Fotó: Nagy-Dobos Eszter/sziper.hu