Rangadót játszunk Zuglóban

Rangadót játszunk Zuglóban

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság vasárnapi 27. fordulója keretében rangadó vár csapatunkra, amely a fővárosban lép pályára, a tabellán közvetlenül előttünk álló BVSC-Zugló vendégeként.

A dobogó harmadik fokát elfoglaló vasutasok tavasszal a legjobb formát mutatják a Keleti csoportban. Az eddigi öt mérkőzésükön még pontot sem veszítettek, ennek köszönhetően 6 egységgel van több a számlájukon, mint nekünk.

– Meglátásom szerint a BVSC minden tekintetben élcsapatnak számít, de közel sem biztos, hogy hátrányt jelent számunkra a kiváló szereplése, hiszen azon riválisok ellen, melyek tényleg játszani akarnak, sokkal könnyebb taktikailag felkészülni, motiváltnak és eredményesnek lenni. Ennek megfelelően nem tartom esélytelennek maguknak, sokkal jobban aggódtam egy salgótarjáni mérkőzés előtt – fogalmazott a találkozóval kapcsolatban szakmai koordinátorunk, Boros Tibor

A tavaszi tabella tanúsága szerint egyébként vasárnap Zuglóban a két legeredményesebb együttes csap össze. A nézők kizárásával a hazai pálya sem feltétlenül számít előnynek idén, ráadásul bizonyította már tavasszal a csapatunk, hogy házon kívül is képesek jó képességű csapatot legyőzni. A mostani siker mindenképpen bravúr kategóriába tartozna, de egyszer a fővárosiak kedvező sorozatának is véget kell vetnie valakinek!

– Jó hangulatban készültünk a héten, némi problémát az jelent, hogy Kis Szabolcs még nem áll rendelkezésünkre, Balogh Gusztávtól pedig fegyelmi okok miatt megváltunk, de ő jelen helyzetében amúgy sem tudna segíti. Luis Ramos eltiltása után visszatérhet és bevetésre készen áll a felgyógyuló Achim Sebastian is – avatott a humánerőforrást illető dolgokba Boros Tibor.

NB III Keleti csoport, 27. forduló
Április 4., vasárnap, 16.30
BVSC-Zugló–Füzesgyarmati SK
Budapest, BVSC-Zugló Stadion
Vezeti: Gáspár András (Gyűrüsi Péter, Farkas Gergő Zoltán).

Kép: Luis Ramos eltiltása után visszaveheti helyét a kezdő tizenegyben. Fotó: Bencsik Ádám/Békés Megyei Hírlap