Rangadó előtti ellenfélmustra

Rangadó előtti ellenfélmustra


Vasárnap „fejest ugrik” a bajnokságba csapatunk. A bajnoki címről éppen csak lemaradó Jászberény otthonában kezdjük meg az évet, amellyel szemben tavasszal, hasonló szereposztásban meggyűlt a bajunk. Azóta persze mindkét fél háza táján történt egy, s más, a korai időpont pedig még inkább kiszámíthatatlanná teszi a rangadó végkimenetelét.

Csillag László vezetőedzőt kértük arra, hogy ossza meg az ellenfelünkkel kapcsolatban rendelkezésére álló információkat.
– Láttam a berényiek egyik felkészülési mérkőzését, ez alapján azt mondhatom, hogy sikerült megoldaniuk a tapasztalt labdarúgóik pótlását. Svedjuk Nyíregyházára, Albert Dorogra igazolt, de a gólkirályuk Farkas és a tapasztalt belső védő, Hevesi-Tóth is távozott. Helyettesítésüket minőségi igazolásokkal oldották meg,
a védő- és a támadósorba is meghatározó emberek érkeztek. Hogy az új emberek beépítése miként sikerült, arra a mérkőzés hivatott választ adni. Tisztában vagyunk a kvalitásaikkal, reményeink szerint eredményesen készülünk fel belőlük. Kifejezetten erős a kezdősoruk, várhatóan agresszíven letámadnak majd, és próbálnak nyomás alatt tartani bennünket. Élvezetes mérkőzésre számítok, véletlenül sem szeretnénk még egyszer a tavaszi hibába esni. Fontos, hogy jól kezdjük a bajnokságot, hiszen három kiváló képességű ellenfél jön sorban, ezek a csaták kiváló erőfelmérők lesznek számunkra.