„Popi” a meccs után szurkolni fog a Cigándnak

„Popi” a meccs után szurkolni fog a Cigándnak

Vasárnap Cigándon vendégszerepel csapatunk. A soron következő együttest jól ismerjük, hiszen több olyan labdarúgónk is akad, akinek az előző állomáshelyét a borsodi klub jelentette. Azóta természetesen jelentős változásokon ment keresztül a fénykorában az NB II-es pontvadászatot is megjárt Tisza-parti városka reprezentánsa.

A tabella jelen állása szerint nem feltétlenül az előnyére formálódott, ősszel idehaza egyetlen góllal sikerült felülmúlnunk őket. A találkozón sérülése miatt nem játszhatott csapatunk gólvágója, Popescu Gheorghe Robert, de nála aligha ismerné jobban bárki is őket a keretünkből.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy abból a cigándi csapatból, amelyikben én is szerepeltem még, csupán négy ember maradt meg hírmondónak. Biztosra veszem, hogy nem lesz könnyű dolgunk vasárnap, mert az utolsó esélyük lesz ez a meccs bennmaradásért folytatott csatában. Rossz őket a tabella utolsó helyén látni, de nem lehetünk tekintettel erre, mert ahhoz, hogy megtarthassuk jelenlegi pozíciónkat, nekünk is szükségünk van a három pontra. Az őszi találkozón stabil védőfalat vontak a kapujuk elé, próbálták őrizni a kiinduló eredményt, ami nekik nagy siker lett volna, azonban Achim Ádám révén a hosszabbításban sikerült bepréselnünk a győztes gólt, már középkezdésre sem maradt idő. Ahogy említettem, most sem számítunk könnyű csatára, de hasonló eredménnyel látatlanban is kiegyeznénk. Győzni megyünk, utána viszont szurkolni fogok nekik, hogy érjék el céljukat és jövőre is találkozzunk velük – hangzott „Popi” monológja.

Fotó: Nagy Marcell