Őszi emlékek a Monor ellen

Őszi emlékek a Monor ellen

A bajnokság 7. fordulójában fájó vereséget szenvedett csapatunk a Monor szeptemberi vendégjátéka során. A korán szerzett vezetőgólunk a második félidő elejéig tartott ki, és amikor már mindenki elhitte, hogy pontot szerezhetünk, a rutinos Pest megyei alakulat a meccs legvégén kétszer is mattolta Fildan kapust. A 95 percig tartó csatára a Debrecenben nagyot játszó Vincze Dániel így emlékszik vissza.

Pályafutásom egyik legemlékezetesebb mérkőzése volt, hiszen jobb oldali középpályást kellett játszanom. Úgy gondolom, hogy amit Boros mester kért és elvárt, azt végre is hajtottam. Az első félidőt jól kezdtük már a legelején vezetést szereztünk Popescu találatával. Utána adódtak lehetőségek mindkét oldalon, jól játszottunk és jól zárt a védekezésünk is csapat szinten. A második félidő tizedik percében adtuk egy elkerülhető szabadrúgást a tizenhatosunk előtt, amit Urbán révén gólra is váltott a Monor. A bekapott találat nem fogta meg a csapatunkat, szépen felépített támadásaink voltak. Éppen rám jött ki a mérkőzés egyik legnagyobb helyzete, amikor centikkel gurítottam el a labdát a vendégek kapufája mellett. Majd elérkezett a fájó emlékű utolsó hét perc. Előbb rosszul védekeztünk le egy szögletet, amit ki is használtak a vendégek. Volt egy kiállításunk is, de akkor már mindent egylapra feltéve kitámadtunk és kontrából kaptunk még egy gólt. Sajnálatos mérkőzés volt, amelyen jól játszottunk, hétvégén pedig pontért pontokért utazunk Monorra.

KÉP: „Vinyát” új oldaláról ismerhettük meg legutóbb, gyarmati színekben most talált be elsőként, nyomban kétszer is. Fotó: Nagy Marcell