Nem lesz séta-galopp a vasárnapi meccs

Nem lesz séta-galopp a vasárnapi meccs

A 7. forduló programja kerül előtérbe vasárnap az NB III-as labdarúgó-bajnokságokban. Csapatunk 16 órás kezdéssel a DVTK II. gárdáját látja vendégül a Lázár Gyula Városi Sporttelepen. A négyes nyerő széria jótékony hatásaként az 5. helyről várhatjuk a találkozót, a borsodiak viszont éppen legutóbb, az Eger ellen szerezték meg első pontjaikat.

A tabellán elfoglalt pozíció különbségek ellenére veszélyes ellenfelek lehetnek a miskolci fiatalok, hiszen az NB I-es alakulatuknál történt edzőváltás után az első keret több tagja is kegyvesztett lett. A spanyol trénert váltó Feczkó Tamás 7 játékosra nem számít az élvonalbeli együttesben, közülük 3 légiós, 4 viszont könnyen lehet, hogy a „tarcsiban” köt ki, ahol amúgy is rendszerint van 3-4 visszajátszó.
Abból az opcióból indulunk ki, hogy nyolc-tíz élvonalban is pályára lépő labdarúgóval kell szembenéznünk vasárnap – mondta Boros Tibor szakmai koordinátora. Ha nem így történik, az nyilván könnyebbség lesz, mi azonban erre az eshetőségre készültünk, és a taktikánkat is ennek megfelelően csiszoltuk a heti edzésmunka során. Hajtós, gyors, fiatal csapat lesz az ellenfelünk, előzetesen úgy gondoljuk, hogy a csapatok védelmének hatékonysága és minősége nagyban befolyásolhatja a pontok megoszlását.
A vezető hozzátette még, hogy ezúttal is a három pont megszerzése érdekében lépünk pályára. Mivel eltiltottunk nincs és a sérültjeink is visszatértek, ezért pillanatnyilag a komplett keret bevethető.

NB III Keleti csoport, 7. forduló
Szeptember 15., vasárnap, 16.00.

Füzesgyarmati SK–Diósgyőri VTK II.
Vezeti:
Katona Balázs (Tőkés Róbert, Molnár Alex).

Kép: A fiúk zavartalanul készülhettek a héten, reméljük ez vasárnap is érződni fog. Fotó: Nagy Marcell