Nem érdemeltünk vereséget

Nem érdemeltünk vereséget

Súlyos egyéni hibákat vétettünk, ennek ellenére sem érdemeltünk vereséget, de a második félidei fölényünk nem érett újabb gólokká.

NB III. Keleti csoport, 4. forduló

Jászberény, 2021. augusztus 22. 17:30 óra

A mérkőzés elején egyik csapat sem vállalt fel kockázatot, mindkét oldalon több bosszantó technikai hiba csúszott a játékba. A félidő középső harmadában a védelem súlyos hibái miatt kétgólos hátrányba kerültünk. Ennek ellenére sikerült szépítenünk Molnár Márkó pazar találatával, és a játék képe is teljesen átrajzolódott, de nem sikerült újabb gólt szereznünk. A második játékrészben végig nagy nyomás alatt tartottuk a hazai kaput, ezen a kiállítások sem változtattak. A 66. percben Aranyos fejen rúgta Raducut, amiért piros lapot kapott, a sértett pedig reklamálásért kapta meg a második sárga lapját, így a mi játékosunk is idő előtt mehetett zuhanyozni. A hátralévő időben támadtunk, de a hazaiak hálóőre remek napot fogott ki és hárította a lövéseinket, így otthon tartották a három pontot.

Jászberényi FC – Füzesgyarmati SK 2-1 (2-1)

JFC: Bonica S. – Szanyi K., Tóth O., Aranyos M. B., László K. – Erdős G. – Nagy Sz. (Palcsó M. L.), Szőllősi F., Asztalos D. (Koppermann R. K.), Sárossy D. – Szanku K. vezetőedző: Németh Gyula

Cserék: Hajnal D., Muhari Z., Micskó M., Borics L., Polák G.

Kiállítva: Aranyos M. B. 66. p.

FSK: Fildan C. F. – Achim S. Z., Raducu C. S., Lippai T. (Szilágyi Sz.), Pataki Z. L. – Achim Á. S., Oltean S. A. – Molnár M. M., Shadi H., Cigan C.-L. (Molnár Sz. O.) – Popescu G. R. vezetőedző: Szabados Tamás szakmai koordinátor: Boros Tibor

Cserék: Ferenczi J. M., Szántó M. S., Sundas A.-A.., Márkus M., Karikás K. N., Borbély Zs., Nagy Zs. A.

Kiállítva: Raducu C. S. 66. p.

Gólszerzők: Lippai T. 18. p. (öngól), Nagy Sz. 32. p., ill. Molnár M. M. 37. p.

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/56/0/23706/4/1632056.html

BOROS TIBOR: – A mérkőzés elején látszott, hogy az eredménykényszer miatt görcsösek vagyunk. Ezt tovább tetéztük a súlyos egyéni hibákból kapott gólokkal, de a szépítés után nyomasztó fölénybe kerültünk, csak sajnos nem találtuk meg az újabb gólokhoz vezető utat.

Hajrá, ‘Gyarmat!

Fotó: Daru Andrea