Megkezdődött az irányított házi munka

Megkezdődött az irányított házi munka

Január 21-én találkoznak először a csapatunk játékosai, illetve a szakmai stáb tagjai. A közös alapozásig még bő két hét van, de a labdarúgók már javában végzik az irányított „házi feladatokat”.

Hétfő, szerda és pénteki napokon vannak az edzésnapok. A kiírt program bemelegítésből, átmozgató gyakorlatokból és félórás hosszú távú futásokból áll, a tréningek végén a játékosok képeket is feltöltenek a közös csoportba. Fizikális téren az alap tehát adva lesz a rajtra, a tavaszi keret összetételét illetően viszont bizonyára maradnak még kérdőjelek.
Bár
a remek őszi idény után Boros Tibor szakmai koordinátor nem tervezett komoly változásokat, Hajdu István esete igazolja, hogy az élet nagy rendező. A 26 esztendős védőt a párkapcsolata szólítja fővárosba, ennek megfelelően új munkahelye és csapata is lesz tavaszra. Bizonytalanságot okoz még Balogh Alex sérülése, aki az őszi idény utolsó három bajnokiját kihagyni kényszerült, és egyelőre a tavaszi visszatérése sem prognosztizálható.
Ezek tehát az újév első hírei a sárréti együttes háza tájáról, ahol az ünnepek után szépen lassan felpörög az élet.

Címlapon: Hajdu István tavasszal valamelyik fővárosi, vagy környékbeli együttesben folytathatja, amihez sok sikert kívánunk! Fotó: Nagy Marcell