Közöttük vannak az új ellenfelek

Közöttük vannak az új ellenfelek

Szombaton lejátszották az NB III-as osztályozó mérkőzések visszavágóit. Ismeretes, hogy a megyei bajnokok közül a Tolna, az Algyő és a Pécsvárad nem vállalta a magasabb szintű megmérettetést, így három, sorsolással kiválasztott bajnok – a Taksony, a Méhkerék és a Sényő – játék nélkül feljutott a harmadik vonalba.

Hét párban azonban komoly csata folyt, még ha az előző héten már több csata is lefutottá vált. Két mérkőzés alapján az alábbi együttesek harcolták ki a harmadosztályú tagságot: Sárvár (Vas), Eger (Heves), Sajóbábony (Borsod-Abaúj-Zemplén), Nagykanizsa (Zala), Kecskemét (Bács-Kiskun) 3–1, Győr-Ménfőcsanak (Győr-Moson-Sopron), Komárom (Komárom-Esztergom) 1–2.
Az MLSZ-ben hamarosan véglegesíthetik a három tömörülés mezőnyét. Földrajzi alapon az Eger, a Sajóbábony és a Sényő a Keleti-, a Kecskemét a Közép csoportba nyerhet besorolást, a Taksony és a Méhkerék helye kiszámíthatatlan, míg az összes többi győztes a Nyugati divízióban folytathatja, ahonnan fővárosi együttesekkel egészíthetik ki a másik két csoport mezőnyét.

Kép: Az Eger lesz az egyik új ellenfél a csoportban