Kinczel Ervin mutatta be hétvégi ellenfelünk

Kinczel Ervin mutatta be hétvégi ellenfelünk

Nem hangsúlyozhatjuk elégszer, hogy szombaton letelik a nyári két hónapos holtidő és újból bajnoki pontokért harcolhat a csapatunk. Az első körben érkező Nyírbátorról aligha tudhat bárki többet házon belül, mint az egyik új szerzeményünk, Kinczel Ervin, aki az előző évben maga is a zöld-fehéreket szolgálta. A 24 esztendős szélső középpályás a következőket tartotta fontosnak elmondani az aktuális ellenfelünk bemutatása kapcsán.

A tavalyi együttes öt-hat helyen kicserélődött, a távozók pótlását jobbára nyíregyházi fiatalokkal oldották meg, mivel időközben a Szparinak lettek a fiókcsapata. Az U19-es gárdájából kiöregedő fiatalokon túl, Szilágyi Krisztián személyében új edző is érkezett hozzájuk a megyeszékhelyről, akinek először adatott meg felnőtteket irányítani. Tisztában vannak a kvalitásainkkal és céljainkkal, ezért úgy vélem, hogy védekező stratégiát fognak alkalmazni ellenünk. Számukra egy döntetlen már győzelemmel érne fel Füzesgyarmaton, mi azonban mindent elkövetünk majd annak érdekében, hogy keresztülhúzzuk a számításaikat. Fordított párosításban, tavasszal nagyon jó meccsen vívtunk egymás ellen. Érződött, hogy nem lesz sok gól. Sokáig a Bátor tűnt győztesnek, de a hajrában fordított a Gyarmat, amely végül mindhárom pontot begyűjtötte, mivel a találkozó slusszpoénjaként Fildan Calin büntetőt hárított.”

A Füzesgyarmati SKNyírbátori FC mérkőzésre augusztus 4-én szombaton 17 órától kerül sor a Lázár Gyula Városi Sporttelepen.

Kép: Tavaszról kellemes emlékeink lehetnek a bátoriak kapcsán. Fotó: Ács Zsolt Jr.