Ilyen nincs és mégis van

Ilyen nincs és mégis van

NB III. Keleti csoport, 37. forduló

Füzesgyarmat, 2022. május 22. 17:00 óra

Alig telt el negyedóra a mérkőzésből, máris két gólos előnyre tett szert a bajnokcsapat. Előbb Kovács tört előre és két védő között az ötös sarkáról lőtt az alsó sarokba, majd egy elpasszolt labda Nagy elé került, aki 15 méterről talált a bal alsóba. Amilyen gyorsan kaptunk, olyan gyorsan szereztünk is két gólt, mindkettőt Popescu jóvoltából értük el. Az első találatnál Cigan centerezéséből, a másodiknál pedig Achim Ádám beadásából bólintott a hálóba. A második játékrészben is magas fordulatszámon zajlott a mérkőzés, végig nyomás alatt voltunk, de komolyabb helyzetet már nem tudtak kidolgozni ellenünk. Sokat dolgoztunk és már a megváltó sípszót vártuk, amikor is a tizenhatos bal sarkáról Kristófi lőtt kapura és a labda Ferenczi feje fölött középen behullott a hálóba… Pont nélkül maradtunk, pedig a döntetlenre ezúttal is rászolgáltunk volna.

Füzesgyarmati SK – Kolorcity Kazincbarcika SC 2-3 (2-2)

FSK: Ferenczi J. M. – Achim Á. S., Raducu C. S., Lippai T., Pataki Z. L. – Bartók I. D. (Bukor Z. M.), Hussein S. (Borbély Zs.), Oltean S. A., Cigan C.-L., Achim S. Z., Popescu G. R. vezetőedző: Szabados Tamás szakmai koordinátor: Boros Tibor

Cserék: Fildan C. F., Komáromi J., Nagy N. J., Márkus M.

KBSC: Megyeri G. J. – Kréti G. (Schildkraut K., Kristófi S.), Nagy J. P. (Szabó B.), Dvorschák G., Székely K. S. (Szemere B.), Süttő A., Ádám F. J. (Keményffy M. T.), Kovács D. Sz., Ur L., Heil V., Pálinkás G. J. vezetőedző: Varga Attila

Cserék: Fila K., Pinyaskó L., Sinanovic S., Márton A., Rjaskó V.

Gólszerzők: Popescu G. R. 27. p., 31. p., ill. Kovács D. Sz. 15. p., Nagy J. P. 18. p., Kristófi S. 89. p.

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/56/0/23706/37/1632386.html

BOROS TIBOR: – A meccs előtt és aközben hoztam két rossz döntést, emiatt vereséget szenvedtünk, de még a saját kezünkben van a sorsunk, hogy a klub jövője szempontjából is fontos, legminimálisabb célt elérjük.

Jók: Achim Á. S., Raducu C. S., Lippai T., Pataki Z. L., Oltean S. A., Hussein S., Bartók I. D., Cigan C.-L., Achim S. Z., Popescu G. R., ill. Kristófi S. (a mezőny legjobbja)

Hajrá, ‘Gyarmat!

Fotó: Daru Andrea