Iksz az első edzőmeccsen

Iksz az első edzőmeccsen

1. felkészülési mérkőzés

Füzesgyarmat, 2022. július 2. 11:00 óra

A nagy melegben lejátszott találkozón elsősorban az újakra és a próbajátékosokra voltunk kíváncsiak. A 11. percben a bal oldalunkon Pataki és Tapiska párharcából utóbbi jött ki győztesen, majd Szilágyit kicselezve a hosszú sarokba lőtt. A 26. percben Vasiljevic nem tudott elfejelni egy labdát, a hódmezővásárhelyi befejezést pedig csak lerántással tudta megakadályozni a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt Zsibrita azonban hárította. A szünetben és azt követően is cseréltünk, ezek a frissítések nekünk kedveztek, és a 63. percben les címén érvénytelenítettek ugyan egy vendég gólt, a 76. percben egy jobb oldali szögletet követően Urbanowski bólintott a hálóba. A győztes találatot is megszerezhettük volna, de fél méterről nem sikerült a gólvonalon túlra juttatni a labdát, így maradt az előző szezonban már jól megszokott döntetlen.

Füzesgyarmati SK – Hódmezővásárhelyi FC 1-1 (0-1)

Zsibrita G. – Bajor T. A. (Nagy N.), Raducu C. S. (Urbanowski C. P.), Vasiljevic N. (Novák N.), Pataki Z. L. (Már Á.) – Bódis I. N. – Orovecz Á. (Kiss G.), Pohl R. (Szabó B.), Kis Sz., Szilágyi J. M. (Virág T.) – Popescu G. R. (Ökrös D.) vezetőedző: Szabados Tamás szakmai koordinátor: Boros Tibor

Gólszerzők: Urbanowski C. P. 76. p., ill. Tapiska G. 11. p.

BOROS TIBOR: – Mindenki megkapta a saját posztjához kapcsolódó instrukciót. Számomra nagyon fontos az első benyomás, ez alapján kijelenthetem, hogy több játékosunkban is komoly potenciál van. Ahhoz képest, hogy még nem ismerjük egymást, vállalható volt a mai produkció.

Hajrá, ‘Gyarmat!

Fotó: Daru Andrea