Helyzetkihasználásban kell még javulni

Helyzetkihasználásban kell még javulni

Az utolsó előtti tesztmérkőzését játszotta szerdán csapatunk, amely az NB III-as bajnokság Keleti csoportja utolsó előtti helyén álló Makó otthonában lépett pályára és sok helyzetet kialakítva aratott magabiztos győzelmet.

Makói FCFüzesgyarmati SK 13 (11)
Felkészülési mérkőzés.
Makó, 100 néző.
Füzesgyarmat, I. félidő: Fildan – Vincze, Raducu, Toca, Varga M. – Sipos, Villand – Bajnók, Kis Sz., PatakiPopescu. II. félidő: Fildan – Nagy S., Hajdú, Nagy T., Bakk – Sipos, Toca – Zádori I., Lukács, UrbánZádori S. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.
Gólszerző: Babolek, ill. Popescu, Urbán, Zádori I.

Hamar magához ragadta az irányítást a csapatunk, de ez csak helyzetekben realizálódott. A 20. percben vezetést szerzett a házigazda, miután egy tanári keresztlabdát készített le Gémes, amit Babolek ziccerben értékesített. A gól után néhány percig zavar keletkezett a sorainkban, azonban gyorsan rendeztük a sorainkat és újból több lehetőséget sikerült kialakítanunk. Az egyenlítés a 35. percig váratott, amikor is Pataki szögletét Popescu fejelte a felső sarokba.
Szünet után még jelentősebb fölénybe kerültünk, és az 53. percben a harmadik ziccerünket Urbánnak már sikerült gólra váltania. Továbbra is irányítottuk a játékot, Fildan kapus gyakorlatilag munka nélkül maradt. A végeredményt jelentő találatot a 86. percben Zádori Imre jegyezte, aki Urbán centerezését bólintotta a kapuba.
Február 24-én,
szombaton 14.30 órától Dunaharasztiban játsszuk le a bajnoki rajt előtti utolsó edzőmérkőzésüket, az NB III-as Közép csoport 9. helyén álló házigazdákkal.
Boros Tibor: – Ismét minden bevethető játékosnak legalább egy félidőnyi lehetőséget tudtam adni. A felkészülési mérkőzéseink közül most alakítottuk ki a legtöbb gólszerzési lehetőséget, a helyzetkihasználásunk azonban közel sem volt tökéletes. A mezőnyben azért összeszedett képet mutattunk.

Fotó: Sipos Krisztián végig játszotta a 90 percet Makón. Nagy Marcell felvétele