Hárman is duplázni tudtak

Hárman is duplázni tudtak

Magabiztos győzelemmel kezdte az edzőmérkőzések sorát csapatunk. Székely Dávidék a szombat délelőtti találkozón 8 gólt rúgtak a Gödöllőnek, amely a Pest megyei I. osztály legutóbbi ezüstérmese volt.

Füzesgyarmati SK–Gödöllő SK 80 (40)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Füzesgyarmat,
200 néző. Vezette: Bakos József.
Füzesgyarmat, I. félidő: Ivicsevics – Kinczel, Vincze, Raducu, Toca, Fejes – Bajnók, Bartók, Kis Sz., Székely – Karacs. II. félidő: Fildan – Kinczel, Vincze, Benkő-Bíró, Meiszter, Fejes – Bajnók, Constantinescu, Katona, Lukács – Popescu. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.
Gólszerző: Székely 2, Bajnók 2, Popescu 2, Kinczel, Lukács (11-esből).

Eredetileg két különböző 11 pályára lépésével kalkulált Boros Tibor szakmai koordinátor, végül azonban négy játékosnak is végig kellett játszania a 90 percet. Az Achim testvérek családi okok miatt hagyták ki a találkozót, Pataki Zalán a foghúzását követően kért pihenőt, Villand Róbert pedig a vasárnapi esküvője miatt volt igazoltan távol.
Az első 20 percben meglepően jól tartotta a labdát a gödöllői csapat, az idő előrehaladtával azonban egyre inkább kiütközött, hogy felkészülésben előrébb tartunk. Az első három kihagyott helyzet után szépen sorban jöttek a hazai gólok is.
A szünetben hét friss játékos állt be csapatunkba, de ez sem okozott törést a játékban. A mindössze 3 cserével rendelkező vendégek fizikálisan már nem tudták felvenni a versenyt, ami a végeredményben is megmutatkozott.
Legközelebb szerdán lépnek pályára a fiúk, amikor is 17 órától Gyulán az NB II-be visszajutó Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapatával tesztelnek.
Boros Tibor: – Az eredeti célunknak megfelelt a találkozó, hiszen eloszlott a terhelés. Leginkább az új embereinket figyeltem,
és azt mondhatom, hogy láttam biztató dolgokat.

Kép: Székely Dávid duplával kezdte az évet. Fotó: Erdős Norman