Győzni megyünk Nógrádba!

Győzni megyünk Nógrádba!

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság első két játéknapját követően, amikor még kieső helyen állt a csapatunk, aligha gondolhatta bárki is, hogy két fordulóval a „félidő” zárása előtt 4 pontnyi előnnyel vezeti majd a mezőnyt, és az őszi elsőségért játszhat. Vasárnap Balassagyarmaton ez lesz a tét, két és fél éves harmadosztályú tapasztalattal a hátunk mögött koronázhatjuk meg az idényt.

A lehetőség, hogy elérhetjük a titkon remélt célt, természetesen önbizalmat, egyben érzelmi töltetet is ad az előttünk álló találkozóra fogalmazott Boros Tibor szakmai koordinátor. – Információink szerint az ellenfelünk krónikus játékoshiánnyal bajlódik egy sérüléshullám miatt. Két korábbi játékosukat re-aktiválták, ezzel a merítési lehetőség biztosan bővül, számunkra viszont kicsit furcsa, hogy enbés szinten valahol ilyen megoldásra kényszerülnek, de nem tudjuk megítélni, hogy ebből ki fog tőkét kovácsolni magának.
A heti felkészüléssel és a vasárnapi célokkal kapcsolatban a következőket tudtuk meg a vezetőtől.
A munka jó hangulatban telt a Sényő ellen aratott győzelmet követően, egyedül az esős idővel nem kalkuláltunk, ami miatt a műfűre kényszerültünk az edzésekkel tette hozzá Boros Tibor. Péntekig minden a megszokott mederben zajlott, szombaton a reggeli órákban edzettünk, majd kötelező összetartást hirdettünk a viszonylagosan korai kezdés, illetve a nagy távolság miatt, ezzel megspórolhatjuk a vidéki játékosainknak a hajnali kelést. Az elvárás a győzelem lesz, hogy minél stabilabb előnyre tehessünk szert az év végére, amikor is a közvetlen riválisokkal találkozunk.

NB III Keleti csoport, 14. forduló
November 10., szombat, 13.30.

Balassagyarmati VSEFüzesgyarmati SK
Vezeti: Kulcsár Katalin (Bőhm Ármin, Deme Rajmund).

Kép: Székely Dávid jó játékára és góljaira nagy szükség lenne hétvégén. Fotó: Erdős Csaba