Elkezdődött a munka, tovább erősödtünk

Elkezdődött a munka, tovább erősödtünk

Hétfőn megkezdődött az érdemi munka a csapatunknál. A játékosok nem teljesen felkészületlenül álltak csatasorba, hiszen egyéni feladatokat már az elmúlt hétre is kaptak a szakvezetéstől.

Az első héten a fő hangsúly az extenzív tartós terhelésen, a gyorsasági előkészítésen, a gyorsasági állóképességi gyakorlatokon, illetve az általános erőfejlesztésen van. A délelőtti konditermi foglalkozások a hatékonyság növelése miatt két csoportban zajlanak.
Közel járunk ahhoz, hogy a végleges kerettel dolgozhassunk. Huszonegy játékossal végezzük a munkát, csupán a rehabilitációját végző Popescu Robert hiányzik, akad viszont próbajátékos és a hétre újabb labdarúgókat is várunk fogalmazott Boros Tibor szakmai koordinátor, aki immár Achim Ádámra és Balogh Alexre is számíthat a szakmai stábbal egyetemben.
A legújabb gyarmati labdarúgók közül a 28 éves Achim Ádám Sándor szélső hátvédként jelent erősítést. Szülővárosában, Nagyváradon szerepelt a Luceafarulban, majd az FC Bihorban, onnan igazolt át 2015 nyarán a Szeged 2011 csapatához. Az NB II-es gárdában folyamatosan stabil helye volt, 75 meccset játszott, egy alkalommal gólt is szerzett. A 21 esztendős Balogh Alex elsősorban a középpályán bevethető labdarúgó, aki Putnokról került a Sárrétre. Sátoraljaújhelyen sajátította el a foci alapjait, majd 15 éves korától végig járta a DVTK korosztályos csapatait, ahol a 2015/16-os idényben mutatkozhatott be az NB III-ban. A következő évben a Cigánd NB II-es alakulatában harcolt ki magának állandó helyet, az elmúlt évet pedig liga konkurens Putnokon töltötte, a gyarmatiak tehát testközelből ismerhették meg, hogy a pályán milyen erőszakos, harcos szellemű játékos.
Rajtuk kívül még két támadó szellemű labdarúgót keres a szakvezetés. A csapat hétvégén már pályára is lép. Szombaton 13 órától az NB II-be frissen felkerülő Tiszakécske otthonában van jelenésünk, vagyis nyomban egy testes ellenféllel akasztjuk össze a „bajuszt”.

KÉP: A munka szervezetten zajlik hétfő óta