Egy pont az évnyitón – hiányérzettel

Egy pont az évnyitón – hiányérzettel

NB III. Keleti csoport, 21. forduló

Putnok, 2022. február 13. 14:00 óra

A mérkőzés elején nehezen találtuk a ritmust, a hazaiak ezáltal mezőnyfölényt tudtak kialakítani. A csapatunk neve mellett egy-egy veszélyesebb lövés szerepelt, amelyet nem sikerült gólra váltani, míg a vendéglátók egy véleményes büntetőből szerezhettek vezetést. A második játékrész elején magasabb fokozatba kapcsoltunk és a nyomás hatására egy öngóllal egyenlítettünk, majd 5 percen belül meg is fordítottuk a találkozó állását. Fildannak is akadt dolga, de a hazai hálóőrnek köszönhetően nem sikerült bevinnünk a kegyelemdöfést, egy labdavesztésből pedig kiegyenlítettek a putnokiak.

Putnok FC – Füzesgyarmati SK 2-2 (1-0)

PFC: Pápai K. M. – Nagy Zs. A. (Nádimov N. J.), Katona B., Buda P. P., Szics O., Csutora M., Laczkó K. (Hadházi S. M.), Dobrovolszki J., Juhos D. (Riznicsenkó V.), Sramkó R. (Dlehány B.), Fülöp K. edző: Szala Ákos

Cserék: Cserepka A., Galambos M., Fülöp V.

FSK: Fildan C. F. – Nagy N. J., Raducu C. S., Lippai T., Pataki Z. L., Oltean S. A. (Márkus M.), Bukor Z. M. (Cigan C.-L.), Borbély Zs. (Pohl R.), Hussein S., Popescu G. R., Achim S. Z. (Bartók I. D.) vezetőedző: Szabados Tamás szakmai koordinátor: Boros Tibor

Cserék: Ferenczi J. M., Komáromi J., Varga J., Már Á., Mazán B.

Gólszerzők: Dobrovolszki J. 31. p. (11-esből), Katona B. 66. p., ill. Fülöp K. 48. p. (öngól), Raducu C. S. 53. p.

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/56/0/23706/21/1632235.html

BOROS TIBOR: – Egyértelmű előrelépés, hogy a második félidőben érdemben tudtunk belenyúlni a csapatba, ezáltal a végjáték során fizikálisan sikerült felülmúlnunk az ellenfelet. Rendszer szinten nem lehetek elégedetlen és ha két-három emberünk taktikailag is tudta volna hozni az alapot, akkor már ezen a mérkőzésen is sikeresebbek lehettünk volna. Ezeknek a hibáknak az orvoslásával reális esélyt látok arra, hogy játékban és eredményességben is előrelépjünk az őszhöz képest.

Jók: Pápai K. M. (a mezőny legjobbja), Nagy Zs. A., Dobrovolszki J., Katona B., ill. Nagy N. J., Raducu C. S., Lippai T., Márkus M.

Hajrá, ‘Gyarmat!

Fotó: Daru Andrea