Baj volt a belső kommunikációval

Baj volt a belső kommunikációval

Nem bírt a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság harmadik helyén álló fiatal békéscsabai együttessel csapatunk a szombati hazai tesztmeccsen. Hamar hátrányba kerültünk, amit a későbbiek során nem tudtunk ledolgozni. A találkozó több szempontból is balul sült, hiszen a kedvezőtlen eredmény mellett öt játékosunk dőlt ki sérülés miatt.

Füzesgyarmati SK–Békéscsaba 1912 Előre II. 01 (01)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Füzesgyarmat, 50 néző.
Füzesgyarmat: Fildan
(Ivicsevics) – Vincze Á. (Kinczel), Raducu (Szász), Toca, Achim (Lukács)Villand – Székely (Faggyas), Pölöskei (Styecz M.), Kis Sz., Pataki (Szilágyi) – Popescu (Urbán). Szakmai koordinátor: Boros Tibor.
Békéscsaba: Baráth Szabó, Kmetykó, Babinyecz, Gigacz (Styecz B.) Váradi, Mácsai, Balog Zs. – Varga T. (Molnár), Nyéki, Bukor (Balogh S.). Edző: Brlázs Gábor.
Gólszerző:
Nyéki.

A találkozó elején egy potyagóllal szerzett vezetést a fiatal békéscsabai csapat, és mint később kiderült, ez a találat mindent el is döntött. A folytatásban mi támadtunk, többször is a csabai védők mögé kerültünk, de a beadásaink nulla százalékos hatékonysággal működtek ezen a napon.
A második félidő már kiegyenlítettebb volt, a vendégek kontrái két
alkalommal is kapufát eredményeztek, a mi támadójátékunk pedig változatlanul meddő maradt. Az eredménynél is nagyobb probléma, hogy öt embert is sérülés miatt kellett lecserélnie Boros Tibornak, amire korábban még soha nem volt példa.
Boros Tibor: –
A meccs közben végig azon törtem a fejem, hogyan lehetne jobbá tenni a csapatunk játékát. A végére tudtam csak meg, hogy több emberünk egészségügyileg nem volt százszázalékos állapotban, ami a belső kommunikációnk hiányosságára utal, de számomra elfogadhatatlan és nagyobb problémát okoz, mint a mai teljesítményük.
Brlázs Gábor: – Jól szolgálta a felkészülést a mai mérkőzés, jól teljesítettek a srácok!

A felkészülési mérkőzések tervezett rendje:
Február 20., szerda, 11.00: Füzesgyarmati SK–Szeged-Grosics Akadémia
Február 23., szombat, 15.00: Kecskeméti TE–Füzesgyarmati SK

Címlapon: Egyelőre távol járunk az egri győzelem idején mutatott formánktól. Fotó: Agócs László