Az Újváros elleni meccs az etalon

Az Újváros elleni meccs az etalon

Bár még csak a télbe tartunk, az NB III-as labdarúgó-bajnokságban máris beköszönt a tavasz, vasárnap ugyanis a pontvadászat második felvonásából előrehozott 16. forduló műsora kerül napirendre. A Keleti csoport élén álló csapatunkra újabb hazai rangadó vár.

A Tiszaújvárost követően egy újabb olyan riválist fogadunk, melyet korábban még nem sikerült legyőznünk. A tabella harmadik pozícióját elfoglaló Jászberény az utóbbi évek tradícióihoz hűen, idén is nagyon masszív állománnyal rendelkezik, nem véletlenül jegyzik előkelő helyen.
Az előző heti meccs lehet az etalon számunkra a mostani találkozóra. Semmilyen különös elvárásom nincs a játék minőségével kapcsolatban, egyszerűen csak le kell hozni egy góllal a kilencven percet – mondta a vasárnapi tervek kapcsán Boros Tibor szakmai koordinátor.
Sikerünkkel biztosan megtarthatnák 4 pontos előnyüket a legkitartóbb üldözőnkkel, a DEAC-cal szemben, amely a kiváló formának örvendő Putnok vendége lesz.
Az ellenfélhez igazodva, ismét módosítunk kicsit az alap szerkezetünkön, ami reményeink szerint eredményes lehet a Jászberény játékával szemben. Úgy próbáljuk összerakni a csapatunkat, ha a szükség úgy hozza, akkor képesek legyünk csere nélkül is váltani – tette hozzá a vezető, aki szerint már kikristályosodott, hogy ezt miként és kikkel lehet elérni.
A csapat háza táján mindenki egészséges önbizalommal várja a találkozót. A szakvezetés ráadásul a bőség zavarával küzd, hiszen a keret valamennyi tagja edzett a héten, sérültünk sincs.

NB III Keleti csoport, 16. forduló
November 24., vasárnap, 13.00.

Füzesgyarmati SK–Jászberényi FC
Vezeti: Nagy Norbert (Szabó Ferenc Szilárd, Kovács Zoltán).

Kép: Az őszi párharc egyik parázs jelenete a kapun előtt. Fotó: Erdős Csaba