Ádi marad nálunk, de visszatérne az NB II-be

Ádi marad nálunk, de visszatérne az NB II-be

Achim Ádám Sándor személyében egy újabb tapasztalt labdarúgó folytatja további karrierjét a csapatunkban. A középpályán és a védelemben egyaránt bevethető 30 esztendős játékosunk immár a harmadik évet kezdheti piros-fehérben.

– Szeretek Gyarmaton focizni, nagyszerű a közönség, kiváló a hangulat, a srácokkal is remekül megértem magam. Úgy gondolom, hogy az előttünk álló évben is jó képességű csapat leszünk, amely a szó szoros értelmében játssza a focit – fogalmazott a játékos, aki maga is tevékenyen kivette a részét az elmúlt két esztendő sikeres szerepléséből.
Ádi remekül kamatoztatja a román és magyar második vonalban „felhalmozott” közel százötven bajnoki mérkőzés tapasztalatait, amit szándékai szerint tovább növelne.
– Úgy gondolom, az lenne a leghelyesebb, ha az NB II-es bajnokágban kapnánk zöld utat, hiszen az őszi teljesítményünk alapján erre igazán rászolgálnánk. Úgy gondolom, hogy megfelelő erősítésekkel ott is stabilan benn tudnánk maradni, ha viszont az NB III-ban kell indulnunk, akkor egyértelműen ismét a feljutásért szeretnék a csapattal harcolni – mondta a következő évi tervei kapcsán.
Annak kifejezetten örül, hogy kedden újrakezdődtek az edzések. Az elmúlt két és fél hónapot odahaza „vészelte át” családja körében, és bár igyekezett fitten tartani magát, a labdarúgás csapatjáték, az egyéni edzések egy idő után meglehetősen monotonná válnak.
– Nagyon vártam már a keddi napot, hogy végre újból összejöjjön a csapat. Az utóbbi hetekben csak futottam, hiányzott a labda, a fű és persze a társak is. Szeretem a természetet, amikor az időm engedi, rendre kimozdulok a városból. A járványügyi helyzetet kihasználva is előszeretettel jártam a Váradhoz közeli hétvégi házba, amelyet az apósommal együtt újítgattunk, kihasználva a felszabaduló időt – számolt be a kényszerű pihenőjéről a csupa szív védőnk.