A tarjániak máris bedobhatják a törölközőt

A tarjániak máris bedobhatják a törölközőt

A Nogradifutball.hu információi szerint az NB III Keleti csoportjában harmadik helyen telelő, s az elmúlt hétvégén a Tállya KSE ellen elszenvedett 10–0-s vereség alkalmával már a dobogó legalsó fokáról is lecsúszó STC Salgótarján napokon vagy órákon belül visszaléphet a bajnokság további küzdelmeitől.

A Nógrád megyei klub mélyrepülése még a télen kezdődött: az együttestől pontokat vontak le, majd elveszítette az edzőjét, Zoran Kunticsot, mellette több kulcsemberét is, valamint a tavaszi szezon nyitómeccsén 14–0-ra kikaptak a Jászberénytől.
A csapaton rendhagyó módon futsalosokkal és amatőrökkel próbálnak segíteni, de a hírek szerint a múlt szombaton a Tállya ellen bekapott 10 gól lehetett az utolsó csepp a pohárban.
Az STC Salgótarján a pontvadászatban 20 forduló alatt 29 pontot gyűjtött, és a 4. helyen áll a tabellán, egy pontra lemaradva a harmadik helyezett MTK II-tól.

KÉP: A Somos ősszel 1000 néző előtt nyerte meg Balassagyarmaton a nógrádi derbit, most azonban a megalázó vereségek hatására idő előtt érhet véget az idénye. Fotó: stcsalgotarjan.hu