A támadójátékot gyakoroltuk

A támadójátékot gyakoroltuk

Azok után, hogy a Dunaharaszti lemondta a szerdai meccset, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei I. osztályú bajnokság második helyén álló mezőtúri csapat volt az aktuális edzőpartnerünk. A vendégek több-kevesebb sikerrel próbálták megnehezíteni a dolgunk.

Füzesgyarmati SK–Mezőtúri AFC 90 (40)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Füzesgyarmat,
50 néző. Vezette: Bálint Z.
Füzesgyarmat, I. félidő: Fildan – Vincze Á.,
Csiki, Raducu, Szász, Pataki – Székely, Pölöskei, Kis Sz., Faggyas – Popescu. II. félidő: IvicsevicsKinczel, Szilágyi, Vincze Á., Csiki, PatakiStyecz, Villand, Pölöskei, Lukács – Székely. Szakmai koordinátor: Boros Tibor.
Gólszerző:
Popescu 3, Székely 2, Styecz 2, Faggyas, Kinczel.

Csapatunk az első félidő túlnyomó részében a támadásfelépítéseket gyakorolta. Pontrúgás után és akcióból is eredményesek voltak Popescuék, így már a szünetre fölényes vezetést szereztek. A második játékrészre valamennyi bevethető csere pályára lépett. Továbbra is támadásban maradtunk, a helyzeteink is megvoltak, mégis nehezen találtuk a góllövőcipőt. A különbség csak az utolsó tíz percben elért három találattal lett jelentős.
A meccsen újabb próbajátékos tűnt fel: a 20 esztendős kolozsvári nevelésű Csiki Norbert-Ferenc sorsáról csütörtökön születhet döntés.
Boros Tibor: –
Semmilyen következtetést nem szabad levonni a végeredményből. Van még bőven időnk, hogy megfelelően összerakjuk a csapatjátékunkat, ennek volt egy állomása a mai találkozó.
Erdős Gyula: – A hazai csapat dominált végig, viszont a góloknál sok hibát vétettünk.

A felkészülési mérkőzések tervezett rendje:
Február 16., szombat, 11.00: Füzesgyarmati SK–Békéscsaba 1912 Előre II.
Február 20., szerda, 11.00: Füzesgyarmati SK–Szeged-Grosics Akadémia
Február 23., szombat, 15.00: Kecskeméti TE–Füzesgyarmati SK

Popi megtalálta a góllövőcipőjét