A játék minőségén kell javítanunk

A játék minőségén kell javítanunk

A 30. fordulóra kisorsolt mérkőzésekkel folytatódik vasárnap az NB III-as labdarúgó-bajnokság. Csapatunknak ezúttal nem kell kimozdulnia itthonról, a Keleti csoport tabellája 14. helyén álló Tállya látogat a Lázár Gyula Városi Sporttelepre.

A vendégek a téli erősítéseknek köszönhetően sokat javultak erre az idényre, hozzánk hasonlóan 13 pontot gyűjtöttek az idei 8 bajnokin, ennek hatására négy pozíciót feljebb lépve, elhagyták a kieső zónát. Mi viszont a putnoki vereség miatt a 6. helyre csúsztunk vissza.

– A szerdai találkozón a szezon leggyengébb játékát produkálta a csapat. Túl nagy variálási lehetőségem nincs, de próbáljuk megtalálni a rendelkezésre állók legideálisabb posztját és bízom benne, hogy megszakítjuk a három meccse tartó nyeretlenségi sorozatunkat. Örömteli, hogy Pataki Zalán valószínűleg rendelkezésre állhat, de Kis Szabolcs sokadik idénybeli sérülését szenvedte el, és Áchim Ádám sem állhat rendelkezésre. Bárki is lép majd pályára vasárnap, az elvárás az lesz, hogy a játék minőségében előrelépjünk – fogalmazott Boros Tibor szakmai koordinátor.

Adott tehát a szakmai feladat. Más kérdés, hogy a zsúfolt program miatt rendelkezésre álló rövid idő elégséges-e arra, hogy a kisebb gödörből kivezesse a csapatunkat.

NB III Keleti csoport, 30. forduló
Április 18., vasárnap, 17.00
Füzesgyarmati SK–Tállya KSE
Füzesgyarmat, Lázár Gyula Városi Sporttelep
Vezeti: Borbás Bottyán Aurél (Bereczki Bence, Kovács Zoltán)

Kép: Pataki Zalán visszatérhet a csapatba. Fotó: Bencsik Ádám/Békés Megyei Hírlap