A helyzetkihasználáson szükséges javítanunk

A helyzetkihasználáson szükséges javítanunk

Az Eger hazai legyőzését követően az előttünk álló két vasárnapot Heves megyében tölti csapatunk. A Keleti csoport 5. játéknapján, vasárnap 16 órától az újonc hatvani alakulat vár a fiúkra, amely hozzánk hasonlóan ötvenszázalékos mérleggel áll 4 mérkőzés alapján.

A vendéglátók mindkét győzelmüket saját pályájukon érték el. Előbb az Ózdnak, majd az Egernek lőttek 4 gólt, ami azt jelzi, hogy otthonukban bátor játékkal rukkolnak ki, és kellően eredményesek is a kapu előtt.
Az első őszi hazai győzelem megszerzése után remek hangulatban végeztük a heti munkát – fogalmazott Csillag László vezetőedzőnk. Tisztában vagyunk azzal, hogy mi az, amit a Hatvan játszhat, igyekeztünk felkészülni minden eshetőségre velük kapcsolatban. Az edzőjüket, Török Lászlót személyesen is ismerem, tisztelem a munkásságát, ennek ellenére szeretnénk megszakítani a hazai sorozatukat. Nem számítunk könnyű mérkőzésre, de amennyiben helyzetkihasználásban sikerül javulnunk, úgy képesek lehetünk elérni a célunkat.
A szakvezetés számára három játékosunk sérülése okozza a legfőbb problémát. Achim Ádám lábát még az Eger elleni meccsen taposták meg, emiatt kénytelen kihagyni a hétvégét, Bajnók Imre korábbi harci sebe sem gyógyult meg, illetve Fejes Jánosnak akadt kisebb problémája, de ő várhatóan bevethető állapotban lesz vasárnapra. Úgy hírlik, hogy lesznek hiányzók a másik oldalon is.
– A Füzesgyarmat két tekintélyt parancsoló győzelmet ért el az előző két játéknapon, viszont szeretnénk, ha a mérkőzés után a pontok tekintetében a mérleg nyelve felénk billenne –
nyilatkozta a hatvan klub honlapján Török László, a házigazdák mestere. – Sajnos apróbb sérülések zavarták a heti munkát, Czibolya Gábor például bordasérülést szenvedett. Az viszont örömteli, hogy a korábban megsérült játékosok esetében folyamatos javulás látható. Mundi Zoltán már százszázalékos állapotban van, míg a többiek – Simon Mátyás, Ács Ádám, Fék Zsolt és Czibolya Gábor – vasárnap kezdik el a „felkészülési munkát”.

NB III Keleti csoport, 5. forduló
Szeptember 1., vasárnap, 16.00.
FC Hatvan–Füzesgyarmati SK
Vezeti: T
óth Tamás (Kövér Tamás, Szabó Ferenc Szilárd).

Kép: Popiéktól eredményes támadójátékot remélünk vasárnap. Fotó: Erdős Norman