A helyzetkihasználás döntött

A helyzetkihasználás döntött

2. felkészülési mérkőzés

Füzesgyarmat, 2022. július 9. 10:00 óra

Két hasonló képességű csapat összecsapásán a helyzetkihasználás döntött. Míg a vendégek a hibáinkat góllal büntették az 5. és a 41. percben is, addig mi csak kapufáig jutottunk. A második játékrészre sort cseréltünk, így is megvoltak a lehetőségeink, amelyeket nem sikerült kihasználnunk. Igaz, Fildannak is akadt tennivalója, egy lövéssel szemben azonban tehetetlen volt, ezzel növelték előnyüket a karcagiak a 76. percben. A szépítésre Virág jóvoltából került sor az utolsó pillanatokban, amikor is 16 méterről egy igazítás után a jobb felsőbe rúgta a labdát.

Füzesgyarmati SK – Karcagi SE 1-3 (0-2)

FSK I. félidő: Fildan C. F. – Bajor T. A., Raducu C. S., Oltean S. A., Pataki Z. L. – Achim Á. S. – Orovecz Á., Achim S. Z., Cigan C.-L., Kiss G. – Popescu G. R.

FSK II. félidő: Fildan C. F. – Urbanowski C. P., Toca B-F., Vasilijevic N., Bajor T. A. – Bódis I. N. – Bánfi D., Kis Sz., Szabó B., Szilágyi J. M. – Virág T. vezetőedző: Szabados Tamás szakmai koordinátor: Boros Tibor

Gólszerzők: Virág T. 90. p., ill. ?

BOROS TIBOR: – Az egyenletes terhelés érdekében ketté bontottuk a keretet, gyakorlatilag mindenki egy-egy félidőt kapott. A vendégek egyértelműen hatékonyabbak voltak a kapu előtti szituációknál. Nálunk a sok új játékos összeszoktatása nagy kihívást jelent, de egyértelműen bővült a repertoárunk, ami a későbbiekben kamatozhat.

Hajrá, ‘Gyarmat!

Fotó: Daru Andrea