A győzelem mámoros érzése

A győzelem mámoros érzése

NB III. Keleti csoport, 36. forduló

Törökszentmiklós, 2022. május 15. 17:00 óra

A hazaiak a szerdai mérkőzésük után kezdettő kontrákra rendezkedtek be, de sok egyéni hibát követtek el, így nem lehettek sikeresek. Mi pedig folyamatosan szőttük a támadásainkat és dolgoztuk ki a helyzeteket, okoztunk is zavart a védelemben, de a tiszta lövőhelyzetekből sem tudtunk eredményesek lenni, hogy megkönnyítsük a dolgunk a mérkőzés hátralévő idejére. A második játékrészben Fildannak egyetlen védeni valója akadt, technikai fölényben játszottunk, csak idő kérdése volt, hogy mikor szerezzük meg a vezetést. A 69. percben meg is érkezett a várva várt találat, Pataki bal oldali beadására Popescu érkezett pontosan, aki 5 méterről fejelt a hálóba. Az utolsó negyedórában labdatartásra rendezkedtünk be, a házigazdákban pedig már nem volt annyi támadópotenciál, hogy veszélyt jelentsenek a győzelmünkre.

Törökszentmiklósi FC-Veteriner – Füzesgyarmati SK 0-1 (0-0)

TFC: Zsibrita G. – Lakatos K. Z., Tóth N. (Puporka M.), Gyürki M., Katona Gy. V., Orovecz Á., Pataki Z., Csűri D. D. (Kinyig M.), Kiss Cs., Telinger I. (Rimóczi J. I.), Gusztafik P. (Héder R.)

Cserék: Csáki K., Vasas K., Tamasi Cs., Poczai R., Papp S.

FSK: Fildan C. F. – Nagy N. J., Oltean S. A., Lippai T., Pataki Z. L. – Borbély Zs., Bartók I. D. (Márkus M.), Hussein S. (Bukor Z. M.) – Achim S. Z., Cigan C.-L., Popescu G. R. vezetőedző: Szabados Tamás szakmai koordinátor: Boros Tibor

Cserék: Ferenczi J. M., Komáromi J., Pohl R.

Gólszerző: Popescu G. R. 69. p.

A mérkőzés jegyzőkönyve: https://adatbank.mlsz.hu/match/56/0/23706/36/1632385.html

BOROS TIBOR: – Jelen helyzetünkben szakmailag egyértelműen sikerként könyvelem el a mai győzelmet. Ezzel a sikerrel megtörtük a jeget is, hiszen először nyertünk a mezőny utolsó öt csapata ellen ebben a bajnokságban.

Jók: Pataki Z., Orovecz Á., ill. Oltean S. A., Pataki Z. L., Bartók I. D.

Hajrá, ‘Gyarmat!

Fotó: Daru Andrea